Tusen takk for året som er gått og riktig godt nytt år!

Publisert av den

Nå er tiden inne for et skikkelig godt nytt år. Tiden er inne for synlighet og profilering. Arrangementer, kick-off, messer og nettverkstreff «skriker» etter ditt oppmøte, din synlighet og din profilering.

Slå opp paraplyen med din logo, sjekk ditt lager for profilert kontor- og salgsmateriell. Legg dine planer for neste kick-off. Få på plass din nye messestand og bestill dine nye giveaways. Nå er igjen tiden å få full effekt av dine sponsorater og ditt samfunnsengasjement. Begynn allerede å tenk på årets påskegave og kanskje også sommergave til dine flotte ansatte og gode kunder.

Vi er så klar vi ser du! Våre lagre er full av spennende produkter. Produkter som alle er klar for din logo og ditt trykk for å fremme ditt firma, din profil og dine merkevarer. Produkter som skal samstemme med mål, mening, nytte og bærekraft for nettopp dere.

Som du sikkert skjønner allerede så har vi forberedt oss godt. Ikke bare med nye og innovative produkter, men et vareutvalg bygget på bærekraft. Vi har hatt miljø og fremtid i tankene for det meste vi har planlagt for året og årene som kommer.

Alt dette for deg, våre kunder og oss selv. Vår felles fremtid. Så ikke nøl med å slå av en prat med oss og hør litt på hva vi har å si. Vi er kanskje vel glad i å prate, men vi håper nå likevel å være unnskyldt for denne svakhet.

Vi minner også om at det ikke Profilverden AS kan levere konkurransedyktig ikke finnes!


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *