Messer, kick-off, sponsorater eller produktlansering.

Vi bygger naturligvis din komplette stand for neste messedeltakelse. Ikke er det lenger slik at din messestand koster skjorten. Dagens byggesystemer og ikke minst dagens trykkmuligheter skaper en fantastisk synlighet og fleksible løsninger innenfor fornuftige budsjett. Hva med aktuelle giveaways for nettopp dere? Du visste kanskje at hele 6 av 10 utdelte riktige profilprodukter fører til økt salgsmulighet?

Kick-off! Starten på noe nytt og en markering som skal skape ny entusiasme. Hør med oss på bekledning og effekter som underbygger ditt budskap og ønsket effekt.

Mange mellomstore og større bedrifter benytter sine mange sponsorater for produkt og merkevarebygging. La oss komme med innspill på synlighet på rett sted til rett tid. Om dette skulle gjelde plassering, bannere, beachflagg, skjerm eller tilhørende giveaways. Hvordan å tiltrekke oppmerksomhet på best mulig måte?

Produktlanseringer eller merkevarebygging. Visste du at det enda ikke er noe bevist mer effektivt enn riktig profilprodukt som en del av benyttet markedsmix? Det er en god grunn til at vår bransje og vårt forretningsområde er i stadig vekst!