Aktuelt

Tusen takk for et utrolig kjekt 2022.

Selvfølgelig skal dere også i år alltid kunne finne den optimalt ansvarlige løsningen til bedriftens behov for daglig driftsmateriell, giweaways og ikke minst den perfekte gaven for markeringer, event, påske, sommer eller jul – hos oss.

Bli med å gjør en forskjell og GODT NYTT ÅR!

Tiden er inne for bærekraft under juletreet!

Profilverden AS er opptatt av en bærekraftig fremtid. Ikke bare som en passiv del av det grønne skifte. Vi ønsker å være i forkant på vegne av våre eksisterende og potensielle kunder. Vi gjør ganske enkelt mye av jobben for nettopp dere.

I nedenfor katalog presenterer vi SAMLET utelukkende bærekraftige alternativer for firmagaver og daglig driftsmateriell. De fleste gaver i denne katalogen har også flere bærekraftige elementer som viser hvilken innvirkning gaven har på miljøet.


Julen er mye nærmere enn du tror!

Det meste er likt for våre tradisjoner. Det betyr vanligvis at vi allerede er klappet og klar for din firmagave for julen, mens du tenker nok – som vanlig er – at det er lenge til jul. Så da gjør vi som vi pleier; Vi minner deg om at tiden går fort, og at det kan være smart å være litt tidlig ute for å sikre seg nøyaktig den gaven en ønsker seg som mest. Effektivt, bærekraftig og konkurransedyktig levert fra oss og vårt suverene utvalg. Ta en kikk da vel? Litt inspirasjon er sjelden «skadelig». Så håper vi å høre fra deg snarlig, og kanskje litt tidligere i år:-)

Ganske enkelt inspirasjon!
Helt nytt av året!
Inne og ute! Hus & hjem!
Det å bære med seg noe!
Sport og trening!
Riktig kledd på riktig sted!

La sommeren og ferie jobbe for deg!

Naturligvis ønsker vi alle at vårt varemerke skal være så sterkt som overhodet mulig. Gjennom oss får du ditt helt eget og unike design på alle dine valgte profilprodukter.

Når vi skal lage noe som kun er ditt trenger vi dog litt mer tid enn om dere velger fra vårt standard sortiment. Så hvorfor ikke gjøre ditt design og din bestilling før sommeren slår inn for fullt? Da jobber din ordre, mens du nyter sol og sommer. Når du er tilbake på kontoret igjen er dine produkter like om hjørnet, og effektiv tid er spart!

Ta en kikk! Et lite utvalg fra vår verden av mulig spesialdesign

Strøyma AS har mottatt sin nye Fotballdart

Du trodde kanskje at vi kun leverer tekstiler, giveaways og firmagaver?

Gjør ikke det vet du! Det ikke Profilverden AS leverer konkurransedyktig finnes ikke!

Gjennom oss får ditt selskap tilgang på alt av profilert materiell benyttet for aktiviteter, synlighet og profilering. Fotballdarten er et eksempel på dette. En utrolig artig aktivitet som engasjerer store som små. En lavterskel og inkluderende mulighet for alle.

En annen aktivitet som alltid er en sikker vinner er lykkehjulet. Du skaper oppmerksomhet. Du velger hva som står på spill, og her kan alle delta. Så da benytter vi muligheten også å gratulere Lofotkraft Bredbånd AS med sitt nye lykkehjul med design for sin leverandør Altibox. Hvorfor ikke dra oppmerksomheten på messen til nettopp din stand? Finnes i såvel bord- som gulvmodell.

Et eksempel på aktivitetsmuligheter med storveis kombinasjon av engasjement og synlighet.
En suveren klassiker i eget valgt design.

Våre sider på Facebook er hacket

Dessverre er derfor vår side på Facebook nede. Vi arbeider med å løse problemet! Det er ikke gjort i en håndvending å få dette på plass igjen. Vi kan for øyeblikket bare beklage til alle våre følgere og andre potensielle brukere. Håpet er at denne kommer på plass igjen uten tap av historisk innhold.

Vi beklager! Vår konto på Facebook er blitt hacket.

LEK OG MORO ER VIKTIG

Vi senser vår og sommer nå! Hva med å tenke årets sommergave i form av aktivitet? Kanskje det også igjen er tid for å samle ansatte, gode kunder eller ganske enkelt sine venner for felles lek og moro.

Vi har tenkt bærekraftig, vi har tenkt hyggelig samvær og vi har tenkt aktivitet. Så om vi nå er på samme spor er det bare å ta kontakt. Vi er alltid klar med den største entusiasme og har et stort utvalg forslag.

Blir du med på en liten profileringsreise?

Vi kan nå kjenne litt på vårens ankomst. Litt varmere i solen og ikke minst en kikk på kalenderen. Kanskje det nå er tiden for å profilere vår virksomhet og våre produkter/tjenester?

Ja. Selvfølgelig er det nettopp det! Du er muligens en av dem som mener dette er bortkastet tid og penger. Da tar du ganske enkelt feil. Det finnes ikke en eneste virksomhet som ikke har behov for å fortelle markedet om sin eksistens og sin fortreffelighet. Noe av det mest effektive er uten tvil bruk av giveaways.

Visste du for eksempel at hele 6 av 10 som mottar en nyttig giveaway fra dere kan være en potensiell kunde? Utrolige tall, og en helt nødvendig del av ens markedsmiks. Her finner du nå noen forslag til inspirasjon. Forslag som tenker trend, mål, mening, nytte og ikke minst bærekraft. La oss en ta en prat for å finne nettopp din perfekte giveaway.

ÅRETS PÅSKEHILSEN TIL ANSATTE

Om dere tenker årets påskegave i form av tradisjonelle påskeegg fylt med nydelig gotteri, ryggsekk, termos eller kanskje noe litt mer utradisjonelt? Vi kan love deg og dere et utvalg som er nærmest uendelig. La oss ta en liten prat så finner vi en super løsning sammen.

Påske er i utgangspunktet en religiøs høytid som blir markert med en rekke helligdager, religiøse skikker og symboler. I tillegg har feiringen fått flere verdslige innslag og folkelige uttrykk. Det gjelder alt fra gamle tradisjoner som bruken av påskeeggpåskeharer og gule påskekyllinger til nyere tiders påskeferiepåskekrimpåskenøtter og påsketre.

Tiden er moden for litt inspirasjon og tanker rundt årets påskehilsen!

Nå er det igjen tid for messer og arrangementer

Vi bygger naturligvis din komplette stand for neste messedeltakelse. Ikke er det lenger slik at din messestand koster skjorten. Dagens byggesystemer og ikke minst dagens trykkmuligheter skaper en fantastisk synlighet og fleksible løsninger innenfor fornuftige budsjett. Hva med aktuelle giveaways for nettopp dere? Du visste kanskje at hele 6 av 10 utdelte riktige profilprodukter fører til økt salgsmulighet?