Aktuelt

Profiler din bedrift med riktig stil på riktig sted

Er dere opptatt av hvordan deres bedrift eller produkter oppfattes? Kan noe så enkelt som trykk eller brodering bety noe som helst mer enn en praktisk problemstilling? Hva med varemerke eller kanskje dere heller tenker en bestemt merkevare – er her noen forskjell og kan det ha noen betydning for valg? Hva med bærekraftige valg – kan det bety noe?

Neppe noen som ikke har bestemt hvilket image man ønsker skal gjenspeiles i markedet, men blir det gjennomført? Tenk litt på det. Vi har utvalget for din bedrift og ansatte til aktuell aktivitet og ønsket image.

Selvtester Covid-19 for bedriftskunder

Ingen unødig reise, kø eller øvre begrensning i antall. Få hurtigtestene levert på arbeidsplassen.

Særs praktisk og ikke minst en effektiv måte å bidra til rask bekreftelse ved mistanke om smitte.

Vi har tre ulike lagerførte alternativ for rask levering:

1. Boson (kanskje den mest vanlige over disk i Norge) . Leveres i esker a 1 testsett. Pris pr test kr. 69,- Min antall 50.

2. Covifind (mye brukt for ansatte som trenger noe hyppigere testing). Kan også deles ut som en og en. Covifind er i esker a 3 tester. Pris pr test kr. 49,- Min antall 30 ESKER

3. Meriscreen for hyppig testing enkeltpersoner. Meriscreen i ekser a 25 tester (ikke til å dele ut en og en). Pris pr test fra kr. 44,- Denne typen hurtigtest forpakning er beregnet for «storforbrukere». Gjerne ansatte og arbeidskraft som må teste seg hver dag over lengre tid.

Ifølge FHI har hurtigtester god treffsikkerhet. En studie viste at hurtigtestene påviste smitte korrekt i 98,4 prosent av tilfellene, og 98,3 prosent av de negative testene var også riktige. Helsemyndighetene og FHI oppfordrer til å kjøpe tester merket CE-IVD, som oppfyller visse EU-gitte kriterier og derfor er inkludert på EU common-lista. Som naturligvis gjelder for våre ulike alternativ. Våre tester har naturligvis norsk bruksanvisning.

Tusen takk for året som er gått og riktig godt nytt år!

Nå er tiden inne for et skikkelig godt nytt år. Tiden er inne for synlighet og profilering. Arrangementer, kick-off, messer og nettverkstreff «skriker» etter ditt oppmøte, din synlighet og din profilering.

Slå opp paraplyen med din logo, sjekk ditt lager for profilert kontor- og salgsmateriell. Legg dine planer for neste kick-off. Få på plass din nye messestand og bestill dine nye giveaways. Nå er igjen tiden å få full effekt av dine sponsorater og ditt samfunnsengasjement. Begynn allerede å tenk på årets påskegave og kanskje også sommergave til dine flotte ansatte og gode kunder.

Vi er så klar vi ser du! Våre lagre er full av spennende produkter. Produkter som alle er klar for din logo og ditt trykk for å fremme ditt firma, din profil og dine merkevarer. Produkter som skal samstemme med mål, mening, nytte og bærekraft for nettopp dere.

Som du sikkert skjønner allerede så har vi forberedt oss godt. Ikke bare med nye og innovative produkter, men et vareutvalg bygget på bærekraft. Vi har hatt miljø og fremtid i tankene for det meste vi har planlagt for året og årene som kommer.

Alt dette for deg, våre kunder og oss selv. Vår felles fremtid. Så ikke nøl med å slå av en prat med oss og hør litt på hva vi har å si. Vi er kanskje vel glad i å prate, men vi håper nå likevel å være unnskyldt for denne svakhet.

Vi minner også om at det ikke Profilverden AS kan levere konkurransedyktig ikke finnes!

Hva med et gourmetsett som årets julegave til ansatte?

Blir sjelden eller aldri feil!

Kanskje endog årets planlagte julebord for noen kan bli forhindret av lokale covid tiltak:-(
Så hvorfor ikke heller da sende «julebordet» hjem til den enkelte:-)

Leveres i gaveeske og inkluderer ditt julekort og hilsen ved antall 50+!

Om ønsket organiserer vi også utsendelse direkte hjem til den enkelte mottaker etter mottatt adresseliste i god tid før julenissen dukker opp. Enkelt og effektivt organisert.

PS! Vær rask med din eventuelle bestilling, i fjor var det meste utsolgt allerede i november!

Det kan lønne seg å være tidlig ute i år

Det kan være smart å gjøre sine valg i god tid for årets julegave til ansatte.
Det snakkes stadig om manglende råvarer og knapphet på transport,men ingen grunn til bekymring så langt.

Vi minner om at dere naturligvis kan få en helt egen designet gaveeske og selvfølgelig distribuerer vi også dine gaver etter mottatt adresseliste. Enkelt, effektivt og praktisk for dere!

Vi har et stort utvalg av tips til din inspirasjon, og hør gjerne med oss om du er i tvil om noe. Her er noen forslag.

Servise sett til pauserom og kantine

Profilverden AS samarbeider med Skandinavias ledende merkevarer innen restaurant- og kjøkkenprodukter!

Vi har nå fått laget helt egne servisesett for pauserommet og kantinen.

Kanskje er det også for dere riktig tidspunkt for å fornye?
Selfølgelig med logotering om ønskelig! Spør oss!

Vinterkatalogen fra XINDAO

Vinterkatalogen fra Xindao er her!
Kvitt deg med badedrakten, legg solkremen vekk og ta en titt.
En hjertevarmende og fantastisk ny kolleksjon for den kommende høysesongen.

Ta deg en kopp kaffe, sett deg ned, og ta en kikk på vår nye vinterkatalog fra Xindao.
Fullpakket med nye gaver, et nytt Home & Living merke «Ukiyo», og en utvidet IMPACT kolleksjon og MyBoXD konsept. Det er mer enn nok til å inspirere deg for sesongens gavekampanjer!

Reflekskatalogen fra Profilverden AS

Du tror kanskje vi har tatt full sommerferie? Neida, vi er nå her å jobber på vi! Det er nå også slik at selv om vi har sommer og sol så kan vi ikke slippe opp på vår synlighet i mørke. Er du blant de som glemmer refleksen? Fest refleks på jakker og bagger. Det er en smart investering av tid! Bruk også gjerne klær med refleks påsydd. Jo mer jo bedre. Da har du én ting mindre å huske på i hverdagen og er trygg i mørket.Hvorfor ikke benytte noe så nyttig som refleksen til en av bedriftens faste giveaways. En lysende og ansvarsfull profilering!Vi har utvalget du trenger!

Send oss mer enn gjerne en melding eller forespørsel. Alle priser er eks mva og frakt.

Ferietid, og den skal jo helst ikke benyttes til daglige gjøremål.

Vårt kanskje beste forslag for årets fimagave er en robotstøvsuger fra Prixton. La dine ansatte få en virkelig rolig ferie, og la den virke også etter ferien. Kombiner mål, mening og nytte til det ytterste gjennom innovative firmagaver hos oss i Profilverden AS.

Hvorfor ikke bidra praktisk til at ansatte får enda mer effektiv og avslappende fritid

Ultrafin støvsuger, perfekt til daglig støvrengjøring. Elementet er integrert med Wi-Fi og appkompatibel. Du kan kontrollere alle funksjoner eksternt fra mobilen. Elementet er kompatibelt med Alexa-taleassistenten. Effekt 20 W. Sugeeffekt 350PA med maksimalt 1000PA. Automatiske rengjøringsmoduser. Amazon Alexa-taleassistent. Batteri 2.000 mAh, 4-5 timers lading. Integrerte antikollisjons- og fallsensorer. ABS plast, Metall. Fra kr. 1795,-