Aktuelt

Var det noen som nevnte noe om bærekraft?

Vi er i front på dine vegne, og her er en liten oppdatering.

Til eksempel har vår nye tekstil serie fra Iqoniq sitt eget digitale pass.

Et eget digitalt produktpass med en unik QR-kode på alle plagg.
Ansatte eller hvilken som helst mottaker av dine profilerende tekstiler kan nå bruke smarttelefonen sin for å få mer infromasjon om materialene de har på seg
og innsatsen som er gjort for å redusere miljøpåvirkningen.

Nå snakker vi kanskje morgendagens tekstiler ser du;

Tid for vår, sommer, sol og masse moro!

All den sommerinspirasjon du bare kan tenke deg finner du her på våre nettsider. Ansattgaver, tekstiler, eventmateriell og smarte giveaway’s. Det ikke vi kan levere konkurransedyktig finnes ikke – du vet!

Ønsker bedriften en profilerende og lønnsom sommer på toppen av all lek og moro sender du oss ganske enkelt en epost. Resten fikser vi ser du. Nedenfor finner du litt inspirasjon for å la tankene leke litt!

MÅNEDENS KUPP FOR MARS

Ikke rart denne trendy ryggsekken har blitt en slager. Også om du tenker deg bag.

Til fritid, reiser eller ganske enkelt til og fra jobb.
Supert design, perfekt størrelse og flere godt profilerte flater for bedriftens trykk/profilering.

Økte priser på energi, tilgang på råvarer, produksjon og ikke minst frakt?
GLEM DET! Vi gir våre kunder fjorårets pris kr. 599,- eks mva (veiledende 2023 = 699,-).

For antall 25+ er 1-FARGET TRYKK OG FRAKT INKLUDERT
Slå den i disse tider!

PÅSKE

Litt inspirasjon for påsken er allerede på plass hos oss. Du finner noen flotte tips som ligger godt innenfor hva du kan gi dine kunder, og selvfølgelig en masse flott for dine ansatte. Vi tenker blant annet at spill blir en slager i år. I god kombinasjon med litt gotteri for påskedagene.

En annen trend som neppe går av moten med det første er jo «ut på tur». Et bredt utvalg drikkeflasker, temos, sekk og/eller tekstiler finner du selvfølgelig også hos oss.

Tusen takk for et utrolig kjekt 2022.

Selvfølgelig skal dere også i år alltid kunne finne den optimalt ansvarlige løsningen til bedriftens behov for daglig driftsmateriell, giweaways og ikke minst den perfekte gaven for markeringer, event, påske, sommer eller jul – hos oss.

Bli med å gjør en forskjell og GODT NYTT ÅR!

Tiden er inne for bærekraft under juletreet!

Profilverden AS er opptatt av en bærekraftig fremtid. Ikke bare som en passiv del av det grønne skifte. Vi ønsker å være i forkant på vegne av våre eksisterende og potensielle kunder. Vi gjør ganske enkelt mye av jobben for nettopp dere.

I nedenfor katalog presenterer vi SAMLET utelukkende bærekraftige alternativer for firmagaver og daglig driftsmateriell. De fleste gaver i denne katalogen har også flere bærekraftige elementer som viser hvilken innvirkning gaven har på miljøet.


Julen er mye nærmere enn du tror!

Det meste er likt for våre tradisjoner. Det betyr vanligvis at vi allerede er klappet og klar for din firmagave for julen, mens du tenker nok – som vanlig er – at det er lenge til jul. Så da gjør vi som vi pleier; Vi minner deg om at tiden går fort, og at det kan være smart å være litt tidlig ute for å sikre seg nøyaktig den gaven en ønsker seg som mest. Effektivt, bærekraftig og konkurransedyktig levert fra oss og vårt suverene utvalg. Ta en kikk da vel? Litt inspirasjon er sjelden «skadelig». Så håper vi å høre fra deg snarlig, og kanskje litt tidligere i år:-)

Ganske enkelt inspirasjon!
Helt nytt av året!
Inne og ute! Hus & hjem!
Det å bære med seg noe!
Sport og trening!
Riktig kledd på riktig sted!

La sommeren og ferie jobbe for deg!

Naturligvis ønsker vi alle at vårt varemerke skal være så sterkt som overhodet mulig. Gjennom oss får du ditt helt eget og unike design på alle dine valgte profilprodukter.

Når vi skal lage noe som kun er ditt trenger vi dog litt mer tid enn om dere velger fra vårt standard sortiment. Så hvorfor ikke gjøre ditt design og din bestilling før sommeren slår inn for fullt? Da jobber din ordre, mens du nyter sol og sommer. Når du er tilbake på kontoret igjen er dine produkter like om hjørnet, og effektiv tid er spart!

Ta en kikk! Et lite utvalg fra vår verden av mulig spesialdesign

Strøyma AS har mottatt sin nye Fotballdart

Du trodde kanskje at vi kun leverer tekstiler, giveaways og firmagaver?

Gjør ikke det vet du! Det ikke Profilverden AS leverer konkurransedyktig finnes ikke!

Gjennom oss får ditt selskap tilgang på alt av profilert materiell benyttet for aktiviteter, synlighet og profilering. Fotballdarten er et eksempel på dette. En utrolig artig aktivitet som engasjerer store som små. En lavterskel og inkluderende mulighet for alle.

En annen aktivitet som alltid er en sikker vinner er lykkehjulet. Du skaper oppmerksomhet. Du velger hva som står på spill, og her kan alle delta. Så da benytter vi muligheten også å gratulere Lofotkraft Bredbånd AS med sitt nye lykkehjul med design for sin leverandør Altibox. Hvorfor ikke dra oppmerksomheten på messen til nettopp din stand? Finnes i såvel bord- som gulvmodell.

Et eksempel på aktivitetsmuligheter med storveis kombinasjon av engasjement og synlighet.
En suveren klassiker i eget valgt design.

Våre sider på Facebook er hacket

Dessverre er derfor vår side på Facebook nede. Vi arbeider med å løse problemet! Det er ikke gjort i en håndvending å få dette på plass igjen. Vi kan for øyeblikket bare beklage til alle våre følgere og andre potensielle brukere. Håpet er at denne kommer på plass igjen uten tap av historisk innhold.

Vi beklager! Vår konto på Facebook er blitt hacket.