Aktuelt

Vi sørger for at ansatte har riktig og nødvendig utrustning for vær og vind.

Yrkesklær som er utviklet for funksjonalitet og komfort. Når så også pris er særs fordelsaktig kan det virkelig lønne seg å ta kontakt med oss for en prat og et tilbud.

Vi velger oss en trådløs august i år

Få er bedre enn vår leverandør Xindao på trendy design. I august ønsker vi å promotere noen utvalgte og særs nyttige produkter for en trådløs hverdag. En perfekt hilsen til ansatte og kunder. Alltid gjennomtenkt med god plassering for profilering og firmalogo. Noe annet dere tenkte på? Ta gjerne en kikk i hovedkatalog! https://www.xindao.com/en-gb/

Kanskje vi allerede skal begynne å tenke på julenissen og en hard pakke under treet i år?

Craft Classic Pique

Vi tenker at juli er måneden for pique. Da er vi heller ikke verre på det enn at vi deler et tilbud du knapt har sett maken til!

Craft Classic Pique hvor du velger fritt i farge, størrelser, dame eller herre. Til kr. 199,-

Setter du en ordre som overstiger tredve i tallet. Da trykker vi også på din firmalogo i 1-farge helt kostnadsfritt.

Frakt må dere i disse tider påregne, men det utgjør lite og det må det vel være verdt?

Neppe trenger vi heller å nevne at profilert yrkesbekledning skaper en synlighet, profilering og effekt for bedriften som er målbar unik.

https://view.joomag.com/new-wave-norway-as-craft-on-stock-ss-2020/0176495001503902632?short&

Send oss en epost så ordner vi resten!

Du tror det ikke før du får se det……

Multifunksjonell UV-C steriliserer
Innovasjon på sitt beste fra Xindao, og naturligvis kan du gjøre den personlig med din logo.
Gjennom dagen vil du trolig ta på disker, dører, hyller, bensinpumper, handlevogner…Du kan plukke opp bakterier. Disse kan ubevisst bli overført til dine personlige eiendeler. Nøkler, telefon, kort, ansiktsmasker, øreplugger, smykker og lignende. Desinfiser dine hverdagsting trygt med denne multifunksjonelle UV-C sterilisereren.

UVC-stråling (100-280 nm) dreper bakterier og virus og brukes derfor også til luft- og vannrensing, samt sterilisering av instrumenter.

Er du klar for en aktiv sommer og høst. Spør oss om riktig ryggsekk!

Nedenfor eksempel bilde en av våre anbefalte tursekker.

Enten du skal ha en lengre aktivitet eller tenker en tur i nære omgivelser. Det er og blir viktig med sekker som gir nødvendig komfort, har riktig størrelse og ikke minst en ryggplate som gir god luftgjennomstrømning. Sekker som sitter godt på ryggen når du er i aktivitet.

Tracker drikkesystem. Våre anbefalte aktivitets- og tursekker har opphengskrok og utgang for drikkeslange slik at du holder deg hydrert.

En annerledes sommer…..

… men hva så? Sjelden eller aldri har det vært mer på sin plass å gi sine ansatte en påminnelse om deres unike verdi. Sjelden har det vært større grunn til å si tusen takk! Denne sommeren og årets sommergave bruker vi for å vise vårt uerstattelig personale at vi bryr oss og verdsetter deres fantastiske fleksibilitet og innsats i denne tunge og vanskelig perioden.

Trykk på bildet. Her har vi har satt sammen noen tips til din inspirasjon for en kjekk og nyttig sommergave.

Send oss gjerne en forespørsel post@profilverden.no Det liker vi.

Arrangement og synlighet.

Dine lojale samarbeidspartnere er kanskje viktigere enn noen gang. Gevinsten av å bygge intern og ekstern synlighet har stor effekt og verdi for begge parter. I kriser som det vi opplever nå er dette kanskje enda mer aktuelt enn ellers?

Kanskje du som støttespiller og sponsor en den som bør ta initiativet for den beste aktivering av samarbeidet?

Et godt tips for begge parter kan altså være et samarbeid med felles utbytte for å få laget ulike effekter.

Vi i Profilverden AS har flere års erfaring med valg av ulike produkter og kvaliteter. De fleste produkter fås naturligvis i deres farger og kombinasjoner. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi leverer nasjonalt.

Alt dere trenger til neste arrangement finner dere hos oss. Kanskje du får en ide eller litt inspirasjon?

Sånn for ordens skyld en definisjon : En supporter er en person som støtter eller er tilhenger av et lag, en gruppe eller en person. Ordet supporter kommer fra det engelske ordet support som betyr «å støtte».

Våren er i anmarsj……….

Vi håper du blir inspirert og hører mer enn gjerne fra deg for i samarbeid å få til en super løsning.
Profilverden AS vil så langt ikke ha endring i prisene for sine kunder til tross for store negative endringer i valuta og økte innkjøpspriser
Flere inspirerende kataloger finner du under vår
oversikt/emneknagg for leverandører

Vår og sommerjakke

Selv med kraftig smell på valutasiden og krisetider kjører vi steikende gode priser.
Ikke nok med det! Er din ordre for mer enn 50 jakker/ansatte setter vi på din logo fritt. Diskret plassert etter ønske for en perfekt bruk i kombinasjon av privat og jobb.
Vi gir oss ikke der heller! Transporten tar vi også på oss – så frakt blir kr. 0,-

For de spesielt interesserte :
Våren eller foråret er en av de tradisjonelle fire årstidene, og består av månedene mars, april og mai. Den astronomiske våren varer fra vårjevndøgn til sommersolverv. Innen meteorologien defineres våren gjerne som den perioden da normal døgnmiddeltemperatur for det aktuelle stedet er mellom 0 og 10 °C og stigende. Dato: fre. 20. mar. 2020 – lør. 20. jun. 2020. Kilde : Wikipedia

MUNNBIND

Vi kan fortsatt levere til funksjoner hvor dette er nødvendig eller ønskelig benyttet. Dette gjelder munnbind og visir for engangsbruk.

Det har vært mye debatt rundt effekten og bruken av munnbind i såvel Norge som verden forøvrig. Vi skal fortsatt ikke ta noen stilling til dette, men kan levere til dem som ønsker. Mer informasjon finner du på fhi.no

1. Send oss din forespørsel.
2. Vi bekrefter din ordre og levering.

I første rekke supplering til samfunnskritiske funksjoner som trenger dette. Vi har ikke ubegrenset på vårt lager, men mottar så langt enda løpende supplering etter behov.

Dette er kirurgiske munnbind, for engangsbruk

CE Certificates: EN149:2001+A1:2009 CE direktiv R 2016/425

Filtereffektivitet på >95%.

Ved bruk av munnbind
Munnbindet blir fort forurenset, og skal kun brukes én gang før det kastes. Hvor lenge du kan bruke munnbindet er omdiskutert, men en god generell regel er å bytte ofte.

Send gjerne din eventuelle forespørsel eller bestilling til post@profilverden.no